Enllaços recomanats

https://festafesta.cat
FES TA FESTA. Cultura popular a la ràdio i a internet. Més de 600 programes setmanals emesos. Més de 30 anys difonent la cultura popular.

https://www.tornaveu.cat
TORNAVEU. La principal revista digital de l’associacionisme cultural. Notícies, reportatges, agenda d’activitats, entrevistes, articles d’opinió. És un dels canals de difusió i comunicació de l’ENS del l’Associacionisme Cultural Català.

https://www.ens.cat
ENS DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL CATALÀ. Confederació de federacions de cultura popular. Eina de coordinació i comunicació del moviment associatiu del conjunt d’expressions de la cultura popular, tradicional i festiva del país. Entitat acreditada per la UNESCO per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial.

https://www.alacarta.cat/gaudeix-la-festa
GAUDEIX LA FESTA. Programa de televisió de La Xarxa de Comunicació Local. Reportatges de l’actualitat festiva i de tota manifestació de la cultura popular i tradicional, amb entrevistes i reflexions documentals sobre la festa, en tot l’àmbit de parla catalana.

http://www.festes.org
FESTES.ORG. La pàgina web de referència de les festes i esdeveniments populars i tradicionals. Des del 1999 ha conformat un extens i completíssim catàleg d’arxius, documents, reportatges i articles sobre el nostre patrimoni festiu. Agenda setmanal, articles d’experts, noticiari i molt més.

https://www.carrutxa.cat
CARRUTXA. Centre de recerca i difusió del patrimoni etnològic i la memòria històrica. Amb un fons de documentació, d’estudis i investigació, i bibliogràfic especialitzat en la cultura popular, importantíssim. Generadors de múltiples activitats i projectes.